Aanmelden?

Kom een keertje langs!

Volwassenengroep (18+)

Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken of een dagje mee te lopen? Kom gerust even langs! Hiervoor kun jij, jouw ouders of jouw begeleider het beste vooraf even contact opnemen met zorgboerinnen Rita of Sophie Oudijk. Er wordt dan een moment gepland waarop zorgboerin Rita of Sophie samen met jou over de boerderij loopt en laat zien welke activiteiten er zijn op de boerderij. Ook kun je even kennis maken met de groep deelnemers die op deze dag aanwezig is om te kijken of jij aansluiting vindt met de andere deelnemers. Er kan telefonisch of per mail even een afspraak worden gemaakt.

 

Telefoon zorgboerderij: 06 12 87 74 57 

Mail: info@debovenstee.nl

 

Kindergroep (18-)

Op onze dagbesteding bieden wij ook dagbesteding voor kinderen. Er zijn op onze zorgboerderij geen logeermogelijkheden.

Op dit moment is er veel vraag naar een plekje op onze dagbesteding voor kinderen (18- groep). Wij vragen om uw begrip wanneer wij uw zoon of dochter niet direct een plekje kunnen bieden op onze dagbesteding. 

Als ouder willen wij u adviseren ook even contact op te nemen met het sociaal team van uw gemeente. Zij kunnen samen met u kijken naar de wensen en mogelijkheden voor uw zoon of dochter. Daarnaast kan het wat tijd in beslag nemen voordat de gemeente een indicatie of beschikking voor de dagbesteding rond heeft.

 

Bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur

Mail: info@debovenstee.nl

Klik hier voor het contactformulier